Næste koncert: 21. marts

Ualmindelig vellykket korweekend

Ualmindelig vellykket korweekend

Korweekenden d. 15. til d. 17. september kom til at falde ualmindelig heldigt ud.

Under ledelse af den norske bassanger Magne Fremmerlid og hustruen, sangpædagog Charlotte Fongen, fik koret lejlighed til at synge en hel weekend, hvor vi undervejs hele tiden blev beriget med såvel stemmeteknik og musikalitet, såvel som begejstring, engagment og sangglæde.

Det var vidunderligt, og weekenden sluttede med, at koret, under ledelse af vores norske gæster, sang til høstgudstjeneste søndag formiddag, ligesom der var koncert om eftermiddagen.
Begge gange fik publikum også lejlighed til at høre nordmændene som solister.

Endelig skal det også nævnes, at der naturligvis bliver tale om en hel del hygge og socialt fællesskab i et sådant forløb. det sætter vi også pris på, og tillægger et en en stor betydning.

Vi føler os nu klædt godt på til de næste udfordringer, koncert i Korsvejskirken mandag d. 7. oktober kl. 19.30, og turne med tre koncerter til den tyske by Münster senere på måneden.

Nedenfor kan man se et par fotos fra weekenden, og man komme frem til en lille video, hvor Charlotte Fongen dirigerer koret i Rheinbergers uforlignelige “Abendlied” ved afslutningskoncerten, ved at følge dette link

Ved gudstjenesten om formiddagen synger koret under ledelse af Magne Fremmerlid

Her er det Charlotte Fongen, der dirigerer ved koncerten om eftermiddagen

Der er højt til loftet i Euphonia, og god plads til en lille smule “lir” i slutningen af koncertprogrammet, hvor Magne og Charlotte synger et enkelt nummer fra det lidt lettere repertoire. Også det gjorde stor lykke.

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af denne side, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere