Næste koncert: 21. marts

Ny formand i Euphonia

Ny formand i Euphonia

Generalforsamling i Euphonia

Den ny bestyrelse, fra venstre ses: Helene Krarup, Freia Østergaard, Olivia Tilde Fryd Nilsson, Christian Just Møller, der tiltræder som formand,  og Ole Reuss Schmidt. Ann-Marie Vest Boelt var fraværende.

Koret har afholdt den årlige generalforsamling, det gør vi hvert år i januar, og her bliver løst og fast vedrørende korets virke taget op til drøftelse.

Forsamlingen valgte Karsten Larsen som dirigent og ordstyrer, og under hans kompetente ledelse kom aftenen til at forløbe på en både fredelig og konstruktiv måde.

Der blev uddelt en plan for koråret 2022, som forsamlingen tog stilling til, og det blev bl.a. besluttet, i øvrigt med massivt flertal, at vi opfører Händels Messias i Marmorkirken i weekenden d. 26. – 27. november 2022.

Ligeledes vil der blive arrangeret en udlandsrejse i oktober.

Regnskabet blev, da kassereren Bent Pedersen var forhindret, fremlagt af Orla Jensen, der er revisor. Det var stillet op på en særdeles gennemsigtig og overskuelig måde, og dette vigtige punkt på dagsordenen kom da også til at forløbe helt uden problemer.

Til sidst var der valg til bestyrelsen, hvor Christine Creutzberg, efter flere år som bestyrelsesmedlem, ønskede at træde ud, og da der ikke var andre kandidater, kommer den ny bestyrelse til at bestå af seks medlemmer i stedet for syv.

Samtidig ønskede Helene Krarup, efter fem år i formandsstolen, at give denne post videre til en anden, idet hun dog fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter generalforsamlingen, og her blev Christian Just Møller valgt som ny formand. Dermed kommer bestyrelsen til at se således ud:

Christian Just Møller, formand
Ole Reuss Schmidt (idet dirigenten er født næstformand)
Olivia Tilde Fryd Nilsson, sekretær
Helene Krarup
Freia Østergaard
Ann-Marie Vest Boelt

Kasserer er Bent Pedersen, og Orla Jensen er revisor

 

 

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af denne side, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere