Næste koncert: 21. marts

Nyt fra koret primo juni 2021

Nyt fra koret primo juni 2021

Nu er der lagt en plan for genopstarten af koret efter corona-pausen

Vi begynder igen efter sommerferien, idet den første prøve vil finde sted mandag d. 9. august.

Og vi får travlt, for allerede søndag d. 3. oktober skal vi opføre Griegs fire salmer for bariton og kor, opus 74, med den norske sanger Magne Fremmerlid som solist, idet Magne Fremmerlid sammen med sin hustru Charlotte Fongen kommer og afholder korweekend med os.

Magne Fremmerlid har efterhånden henrykket os en del gange som solist i Händels Messias, Matthæuspassionen og h-mol Messen, og det skal blive ganske spændende at opleve hans fantastiske stemme i en anden ramme, ligesom vi også ser frem til at modtage undervisning af hustruen, Charlotte Fongen, der er en kendt sangpædagog i Norge.

Ved koncerten vil der også blive opført anden musik af norsk oprindelse, heriblandt en håndfuld underskønne, traditionelle norske folketoner, som Magne og Charlotte på det nærmeste har fået ind med modermælken.

Koncerten afholdes, som allerede nævnt,

søndag d. 3. oktober om eftermiddagen,

idet der på nuværende tidspunkt endnu ikke er taget beslutning om klokkeslæt og lokalitet. Der vil naturligvis blive fulgt op med løbende informationer her på hjemmesiden.

Øvrige koncerter i efteråret:

Søndag d. 24. oktober kl. 15:
Koncert i Herlev Kirke

Søndag d. 7. november kl. 10 og kl. 19:
Det er Alle Helgens søndag, og traditionen tro opfører vi på bl.a. ”Lacrimosa” fra Mozarts Requiem ved gudstjenesten i Korsvejskirken kl. 10. Om aftenen samme dag kl. 19 medvirker koret ved en musikgudstjeneste i Nordre kapel i Nykøbing Falster.

Lørdag d. 27. november kl. 16:
Händels Messias i Marmorkirken

Søndag d. 28. november kl. 16:
Händels Messias i Marmorkirken

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af denne side, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere