Næste koncert: 21. marts

Nyt fra koret primo januar 2021

Nyt fra koret primo januar 2021

Inden jul havde vi et rigtig fint juleprogram klar, som var blevet indstuderet under prøver, hvor sangerne sad med to meters afstand.
Men vi blev desværre nødt til at aflyse julekoncerten d. 19. december på grund af Corona-smittefaren, og i stedet blev det besluttet, at vi ville gennemføre koncerten d. 13. februar i Korsvejskirken på Amager, om end februar ikke lige er den mest oplagte måned til en julekoncert.
Hvis myndighedernes retningslinjer i februar tillader afholdelse af koncert, så glæder vi os til at optræde, hvis ikke, så vil koncerten naturligvis blive aflyst en gang mere, og således befinder os for indeværende i en venteposition.

Korweekend med Magne Fremmerlid fra Norge og hustru d. 26-28. februar, med afsluttende koncert med Magne Fremmerlid som solist i Griegs fire salmer for bariton og kor, er ligeledes udsat. Den nye dato vil naturligvis blive meddelt her på hjemmesiden så snart den foreligger.

Korets bestyrelse afholder online-bestyrelsesmøde d. 11. januar

Koret afholder online-generalforsamling d. 18. januar

Den traditionelle nytårskur for sangerne i koret er udsat til d. 7. maj

Men vore hjerter brænder stadigvæk for korsangen, og hvor vi dog glæder os til at kunne sidde side om side og synge sammen igen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_headings style="theme3" borderwidth="1" borderclr="#000000" align="left" title="Nyt fra Euphonia" titleclr="#000000" caption_url=""][/vc_headings]

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af denne side, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere